Onze wereldklasse

Uitzonderlijke professionals bij Nico Wolter Therapie

De grondlegger

drs. Nico Wolter

Als veelbelovend profvoetballer begon Nico Wolter bij Roda JC, maar zijn leven nam een andere wending toen hij de ziekte van Bechterew en later de ziekte van Crohn kreeg. Hij voltooide zijn studie geneeskunde in Maastricht en werd een succesvol bedrijfsarts en specialist in re-integratie.

Drs. Wolter ontwikkelde een multidisciplinaire behandelmethode voor reumatische aandoeningen, gebaseerd op zijn eigen ervaringen en wetenschappelijk onderzoek. Deze methode, bekend als Nico Wolter Therapie (NWT), combineert fysio- en hydrotherapie met kuurcomponenten en heeft opmerkelijke resultaten opgeleverd:

Drs. Wolter werkt samen met een voortreffelijk team van professionals. Samen zetten we ons in voor het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van onze deelnemers, terwijl we tegelijkertijd aanzienlijke economische voordelen realiseren, zoals verhoogde arbeidsproductiviteit en verminderd zorggebruik.

Het team

Huub Stevens

Mental resetter
Een zeer ervaren internationale voetbalcoach, brengt zijn indrukwekkende expertise en mentale kracht naar NWT. Zijn vermogen om deelnemers te inspireren en te motiveren maakt hem een krachtige mental resetter binnen ons team.

Eugène Hansen

Mental resetter
Voormalig voetballer bij Roda JC, put uit zijn ervaring en geestelijke veerkracht in zijn coaching voor NWT. Als voormalig topsporter inspireert hij deelnemers om hun mentale grenzen te verleggen en persoonlijke triomfen te behalen.

Mitch Valize

Mental resetter
Mitch won bij de Paralympische Spelen handbiken van Tokio twee gouden medailles, op de tijdrit en in de wegrace.

Eugène Martineau

Mental resetter
Nederlandse meerkamper, vertegenwoordigde zijn land op de Olympische Spelen van 2004 en 2008, waar hij opviel met zijn persoonlijke beste score. Ondanks enkele tegenslagen en blessures, toonde hij veerkracht en vastberadenheid, wat resulteerde in een reeks verdienstelijke prestaties op internationale atletiekevenementen.